Van redacteur naar communitymanager

Vandaag zit ik weer een dagje bij ikki. Op zich is dat niet zo bijzonder zul je misschien denken, maar vandaag is anders dan anders. Na precies een jaar als redacteur te hebben gewerkt, ben ik vanaf vandaag de nieuwe community manager van ikki.

Doordat ik al een tijdje meeloop bij ikki, weet ik wat een fijne omgeving ikki is om te werken, hoe enthousiast en hard er wordt gewerkt en natuurlijk hoe leuk ikki is. Ik ben dan ook heel bij met de kans die mij hier is geboden om Esmée op te mogen volgen als community manager.

Mijn naam zullen jullie waarschijnlijk dus al wel vaak op ikki voorbij hebben zien komen, maar ik zal mezelf toch nog even kort introduceren. Ik heb een opleiding in de kunsten en journalistiek, heb de pr voor een theatergezelschap gedaan en daarnaast veel geschreven, waaronder als redacteur voor ikki. Als een echte journaliste ben ik behoorlijk nieuwsgierig, veel op het internet te vinden en lees ik altijd wel iets. Daarnaast ben ik een grote kunstliefhebber, houd ik van een goed en tikkeltje filosofisch gesprek, veel en vaak mijn vrienden om mij heen te hebben en heb ik mezelf tot doel gesteld mijn eerste halve marathon te gaan lopen deze lente.

Samen met jullie wil ik ikki nog levendiger, leuker, mooier en inspirerender maken dan het nu al is. Een grote uitdaging, maar uitdagingen zijn er om aan te pakken, dus ik ga het proberen.

Vanaf vandaag kunnen jullie mij dus benaderen voor al je vragen, opmerkingen en andere zaken rondom ikki. Je kunt mij bereiken via birgit@ikki.nl. In de maand maart zal ik op woensdag en vrijdag aan het werk zijn voor ikki. Vanaf 1 april ben ik fulltime in dienst.

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie dus snel allemaal te zien en te spreken op ikki!

Dit artikel verscheen eerder op ikki.nl

Birgit schrijft zal gewoon blijven bestaan, dus blijf mij volgen, hier en bij ikki!


2 Responses to 'Van redacteur naar communitymanager'

  1. tessa zegt:

    blij dat je bij ikki bent gestart als community manager! Super vind ik het.

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinCheck Our Feed