Klaar.

Klaar. Vroeger was je dictee klaar. Een dictee had een begin met een hoofdletter en aan het einde van de laatste zin stond een punt. Dan was het klaar. Ook de afwas is soms klaar. Na het laatste kopje door het sop te hebben gehaald, is de afwas klaar.

 

Sommige dingen zijn echter nooit klaar. Relaties, vriendschappen, wanneer zijn deze klaar? Verhoudingen veranderen altijd. Vriendschappen veranderen, liefdes ook. Meestal zijn dit positieve veranderingen. Al heb ik dat misschien niet direct door. Meestal leidt iets dat verandert tot iets beters. Het past beter bij me, beter bij de persoon wie ik dan ben geworden.

 

Ik hou ervan om te veranderen, ik hou ervan mezelf te ontwikkelen. Maar soms hou ik er niet van dat dingen daardoor klaar zijn…


Visit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinCheck Our Feed