Londen en Dat ik je mis…

Afgelopen weekend was ik met vriendinnen in Londen. Bijkletsen, naar een museum, slenteren door de allermooiste straten, dansen in een club. Wat is Londen toch een geweldige stad.

Ik zag er mijn trouwjurk, niet dat ik wil trouwen, maar als ik ga trouwen, gebeurt het in deze jurk. Ik at er gezonder dan ik ooit heb gegeten en ik dronk er de meest onverwachte, maar lekkerste wijntjes in een echte Engelse chair vlak onder Hyde Park.

Londen

Het was genieten van lange gesprekken over de spreekwoordelijke koetjes, maar ook over diepe gevoelens. Mijn vriendinnen wezen mij erop dat ik al lang niet had geschreven. En dat klopt, te lang. Maar zoals ik al eens eerder heb verteld is mijn blog mijn uitlaatklep en schrijf ik als ik wil schrijven.

Net kwam die behoefte weer op. Op Facebook kwam ik een liedje tegen, waar ik maar één woord voor heb: Kippenvel. Dat zijn veel te weinig woorden voor een blog, maar dit liedje wil ik delen, dit gevoel wil ik delen:http://youtu.be/ObGlgJPCZj4
Geniet en ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als ik…


Visit Us On TwitterVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinCheck Our Feed